Dienstverlening

SEARCH ENGINE OPTIMIZATION (S.E.O.)

Technische optimalisatie

Technische optimalisatie

Content optimalisatie

Content optimalisatie

Linkbuilding

Linkbuilding

Technische/content Optimalisatie

Nu de dag zijn topposities in Google steeds belangrijker. Door de marktonwikkelingen is in principe elk bedrijf genoodzaakt om rendement te halen uit haar website. Dit zorgt natuurlijk voor veel concurrentie en om je concurrenten achter je te laten is een specialist in S.E.O. ontzettend belangrijk. Bij het behalen van goede posities moet het totaalplaatje kloppen. Zo moet on-page en off-page alles goed staan en dient er een zorgvuldig en betrouwbaar linkprofiel opgebouwd te worden.

Technische aspecten als H1/H2/H3, waardevolle synoniemen toevoegen, interne linking etc zijn ontzettend belangrijk bij een succesvolle S.E.O. campagne. Wij vertellen je hier graag meer over tijdens een lekker bakje koffie, omdat dit een van onze specialiteiten is en dit niet graag bekendmaken bij concurrenten.

Linkbuilding

Veel bedrijven zijn sceptisch over linkbuilding. Dit komt omdat ze niet over de juiste kennis beschikken om ervoor te zorgen om topposities te behalen. Wij zorgen er namelijk voor dat wij geen footprints achterlaten voor Google en bouwen het linkprofiel zorgvuldig en professioneel op. Dit zorgt voor meer bezoekers, dus méér omzet. Als jij dit ook wilt, ben je bij ons aan het juiste adres!

Percentages

Dienstverlening

Uiteraard is S.E.O een totaalplaatje, waarbij diverse factoren een rol spelen. Om goed te kunnen scoren is de juist verhouding noodzakelijk.

On-page optimalisatie
0%
Off-page optimalisatie
0%
Linkbuilding
0%

Recente berichten

Wat is (online) marketing?

Als ondernemer heb je waarschijnlijk veel over marketing gehoord, en vraagt je af, wat is online marketing? Ideeën over wat marketing is lopen nogal uiteen. Veel mensen denken meteen aan een viral Facebook post of YouTube filmpje..

Wat een zoekwoorden onderzoek voor jouw onderneming kan doen!

Hoe zoek jij naar producten? Wanneer was de laatste keer dat jij ergens naar opzoek was? Grote kans dat je daarvoor een zoekmachine als Google hebt gebruikt. Je hebt waarschijnlijk gemerkt dat je op verschillende manieren kan zoeken. Stel je gootsteen is kapot. Je kunt gaan zoeken naar ‘kapotte gootsteen’, ‘loodgieter’, ‘gootsteen ontstoppen’ en ga […]

SEO vs. SEA: 7 redenen waarom je je beter eerst op SEO dan SEA kunt richten

Je hebt besloten voor jezelf te beginnen, of hebt al een tijdje een eigen onderneming. Door vrienden, familie en een zoektocht op internet besluit je een deel van je budget in (online) marketing te investeren. Een goed idee! Alleen sta je wel meteen voor een heleboel keuzes..