Only Results  is specialist in IT Recruitment. We hebben al meer dan 10 jaar ervaring in de online wereld. Daardoor beschikken we over een groot netwerk van Professionals en hebben we goede kennis van de  arbeidsmarkt.

 • Wij werken op basis van no cure, no pay.
 • Wij gaan bij Only Results verder dan het aanbieden van CV’s.
 • Bij Only Results gaan wij eerst het gesprek aan met de kandidaat. Dit zodat wij de juiste professionals met de juiste bedrijven kunnen matchen.

Direct contact

  Niets is zo ingewikkeld als bedrijf om het goede personeel te vinden, hoe meer gespecialiseerd de functie is hoe meer erbij de procedure komt kijken. Door gebruik te maken van recruitment, weet je zeker dat de goede selectie wordt gemaakt voor het personeel wat je nodig hebt. Een recruitment bureau heeft er zijn specialiteit van gemaakt om het geschikte personeel te vinden voor jouw bedrijf, in welke richting of functie dit ook is. Door gebruik te maken van een recruiter kan er precies in de goede richting worden gezocht, maar wat doet een recruiter nog meer?

  Een recruiter is iemand die niet alleen mensen werft, alle werkzaamheden voor en achteraf worden ook door hem/haar verzorgt. Hij of zij moet de goede match vinden tussen de arbeidsmarkt, met andere woorden de functies die open staan moeten worden vervuld door passende kandidaten. Aan de hand van de kwalificaties van de werknemer, kan er ook een passende functie worden gevonden. Een aantal werkzaamheden van een recruiter zetten we voor je op een rijtje:

  • Functieprofiel opstellen van een vacature
  • Verzamelen en screenen van sollicitaties die binnenkomen
  • Behandelen van de sollicitaties
  • Het voeren van gesprekken met de kandidaten
  • Screenen van kandidaten
  • Onderhouden van contact met bedrijven en kandidaten

  Waarom gebruik maken van een bureau?

  Vaak wordt er gebruik gemaakt van een recruiter, als het om een tijdelijk project gaat of om een specialistische functie. Wanneer je het hele traject zelf op moet zetten kost dit veel tijd, in de meeste gevallen is deze tijd er niet. Omdat een recruitment bureau een groot netwerk heeft is deze vaak sneller dan het zelf te doen. Ook voor een speciale functie is het ideaal, geen bergen sollicitanten meer behandelen. Je krijgt een aantal passende kandidaten waaruit je een keuze kunt maken. Voor een bedrijf scheelt dit veel tijd aan voorwerk.

  Het vinden van de juiste IT professionals vraagt weer een hele andere uitdaging, hierbij wordt er ook rekening gehouden met de skills en interesses van de kandidaat. De kracht van het recruiten in de IT wereld ligt in het hebben van een goed netwerk, nergens is het aanbod zo groot als in deze markt. Het is daarom ook niet verwonderlijk dat je kiest voor een gespecialiseerd bureau voor een ICT recruiter. De ICT markt is een enorme markt met veel verschillende functies en vaardigheden die een kandidaat moet bezitten.

  Wat zijn de vaardigheden van een IT recruiter

  Ict detachering is een specifieke afdeling voor een recruiter, het is nodig om de juiste kennis te hebben over het bedrijf waarvoor je als ict recruiter aan het werk gaat. Op internet is veel personeel te vinden, maar door een eigen netwerk van professionals te hebben die weet wat ze kunnen sta je als bureau veel sterker. Door proactief te zijn, goed te luisteren en te communiceren vind je het geschikte personeel.

  Een IT recruiter weet als geen ander wat er in een vacature moet staan, ga dus niet met het eerste de beste recruitment bureau in zee maar besteedt ook aandacht aan deze selectie. Ook de functie eisen zijn een belangrijk item bij een kandidaat, hierbij beschrijf je de kennis en vaardigheden waaraan een kandidaat moet voldoen. Wees duidelijk en eerlijk over een salaris, een kandidaat wil weten waar hij of zij aan toe is. ICT’ers zijn snel weg als ze erachter komen dat je niet eerlijk bent, transparantie en vertrouwen staat ook hier bovenaan het lijstje.