Only Results is in 2018 opgericht door Jasper Gunsing (eigenaar JG Webmarketing B.V. sinds 2009). Na een jaar is toenmalig sales medewerker Folkert van der Gronden ingestapt als mede eigenaar in Only Results. Deze setting is vandaag de succesformule van Only Results.

Van Online marketing diensten naar personeelsdiensten

Na een aantal jaren succesvol online marketing diensten geleverd te hebben voor het midden en kleinbedrijf hebben we in eind 2020 het besluit genomen hier een ommekeer in te maken naar het bieden van hulp in de personeelsdiensten in deze markt.

Als ondernemers in de online marketing sector liepen we zelf vaak tegen het tekort aan goed personeel aan en miste we soms de flexibiliteit in het aannemen van nieuwe krachten. Het tekort in de sector maakt het lastig goed geschoold personeel te vinden met ervaring in specifieke vakgebieden. Er wordt nog niet zo heel lang op scholen specifiek les gegeven op het gebied van online marketing en als het al gebeurde dan was het in de breedste zin van het woord.

Ons doel is om gemotiveerde medewerkers met verstand van zaken te koppelen aan leuke, succesvolle en ambitieuze bedrijven in de online sector. Denk hierbij aan online marketing, webdesign en de applicatieontwikkeling.