Detachering is voor ons meer dan alleen het ondersteunen van organisaties met flexibel inzetbare  professionals. Only Results streeft er naar om de business efficiënter en effectiever te ondersteunen.

Only Results staat voor: detacheren met toegevoegde waarde. U wordt volledig ontzorgd. Zo denken wij graag na over hoe we u nog beter van dienst kunnen zijn, hoe wij u optimaal kunnen ondersteunen.

Uiteraard is de match tussen de organisatie en de professional erg belangrijk. De professional moet niet alleen nauw aansluiten bij uw behoefte aan kennis en ervaring, maar moet ook goed binnen uw organisatie en cultuur passen.

Direct contact

  Het inhuren van personeel via een detacheringsbureau heet detacheren, in veel gevallen wordt er gewerkt met langdurige overeenkomsten. De mensen zijn in dienst van het bureau, jij huurt als bedrijf deze mensen in. Theoretisch gezien is het bureau dus de werkgever van de werknemer die jij inhuurt. Als opdrachtgever is jouw bedrijf de huurder, het bureau en de werknemer zijn ingeleende werknemers. Voordeel van deze constructie is dat jij als bedrijf niet verantwoordelijk bent bij ziekte, de werkgever van het personeel wel.

  Detachering is een ideale manier om aan personeel te komen wat hoog opgeleid is, een detachering bureau zorgt voor mensen waar jij een sollicitatiegesprek mee hebt. Jij als bedrijf en de sollicitant kunnen samen bekijken of er een samenwerking in zit. Een voordeel kan zijn dat de mensen die je aangeboden krijgt, al enige ervaring hebben opgedaan in andere bedrijven. Vaak hebben zij bredere kennis dan een werknemer die nog niet veel ervaring heeft. 

  Geen onnodige kosten of mensen ontslaan

  Detacheren betekent dat je mensen maar tijdelijk aan je bedrijf bindt, is er minder werk of gaan de zaken financieel niet goed is ontslaan van mensen niet aan de orde. Regelmatig nieuwe mensen binnen je bedrijf is ook een goed teken, soms is een frisse wind nodig om weer nieuwe inzichten te krijgen binnen je bedrijf. Wanneer je een goede mix hebt van vaste mensen, en mensen van een detachering bureau heb je een perfecte indeling.

  Nadeel van detacheren is dat de mensen die je inhuurt nooit eenzelfde binding krijgen als een vaste werknemer, vaak weten ze dat het maar tijdelijk is waardoor ze een andere instelling hebben. De werkzaamheden en collega;s zijn minder bekend, evenals de cultuur die er heerst binnen een bedrijf. In veel gevallen verdient iemand van een detachering bureau ook meer, dit kan voor wrijving zorgen binnen je bedrijf.

  Welke bedrijven maken veel gebruik van detacheren?

  Wanneer bedrijven op zoek zijn naar hoog opgeleide mensen, of specialisten wordt veel gebruik gemaakt van detacheren. Voorbeelden van beroepen zijn onder andere:

  • IT sector
  • Zorgsector
  • Salaris administrateur
  • Monteurs
  • Architecten en constructeurs

  Het voordeel voor een detacheerder is dat deze veel zekerheid heeft, hij of zij is in dienst van het bureau en heeft altijd werk. Is het niet bij jouw bedrijf dan is de werknemer bij een ander bedrijf aan het werk. 

  Maak ook gebruik bij IT projecten van detachering

  Door gebruik te maken van it detachering ben je in staat om grote projecten tot een goed einde te brengen, voordeel is dat je flexibel bent met de inzet van medewerkers. Op een efficiënte wijze worden de afdelingen van je bedrijf ondersteund, it detachering bestaat niet alleen uit ondersteuning. Je bedrijf wordt compleet ontzorgd waardoor je tijd hebt om je te richten op andere aspecten. 

  Bij ict detachering gaat het niet alleen om het geven van een cv van een kandidaat, het bureau verdiept zich echt in je bedrijf zodat je de hulp krijgt die je nodig hebt. Of het nu om een eenvoudig project gaat, of bij het invullen van een complexe implementatie. Niet alleen het technische gedeelte is belangrijk, ook op persoonlijk vlak moet er een klik zijn tussen het bureau en het bedrijf. 

  Op vele manieren kan het detachering bureau je bedrijf van dienst zijn in de ict branche, werkplekondersteuning, systeembeheer, netwerkbeheer en afdelingsmanagement zijn maar een aantal richtingen wat het bureau te bieden heeft.